O nas

Naša vizija

Smo vodilno podjetje v državi na področju vzpostavitve intervencijske razsvetljave in osvetlitve velikih površin v trenutku. Intervencijske službe opremljati z vrhunsko opremo, ki zagotavlja varnost pri delu in najboljši učinek v ekstremnih situacijah, bo naš cilj tudi v prihodnje.

Kdo smo

Tehnologika d.o.o., je zastopnik vodilnih proizvajalcev svetlobnih teles in zaščitne opreme za specializirane intervencijske službe. Slovenska vojska, policija, reševalci, gasilci, DARS in druge interventne službe so njihovi vsakodnevni uporabniki. Naše podjetje nudi zanesljive rešitve, ki dokazano preprečujejo poškodbe in rešujejo življenja.

Naša zgodovina

Smo relativno mlado podjetje, ustanovljeno leta 2008. S strokovno usposobljenim in motiviranim kadrom, ki se je predhodno kalil v največji multinacionalki na področju izdelave gasilskih vozil, skokovito napredujemo in hkrati nudimo uporabnikom le najboljše. V industrijski coni Trzin, le slab kilometer od Ljubljane, smo postali lastniki severnega dela nadstropja atraktivnega objekta – steklene piramide. V pritličju imamo urejen prostor za prevzem in izdajo opreme za naše stranke, v prvem nadstropju pa so uprava, računovodstvo in razstavni salon.