Novice/dogodki

Z donacijo pomagamo Društvu Prvih posredovalcev pri izvedbi njihove prireditve – 3. srečanje Prvih posredovalcev Slovenije.

https://www.facebook.com/drustvoprvihposredovalcev/photos/a.975103806014289/1395202157337783/?type=3&theater


Mednarodni sejem gasilske opreme Interschutz 2020, ki bi moral biti organiziran letos v mesecu juniju, se prestavi za eno leto. Nov termin je predviden med 14. in 19. junijem 2021.


Sponzoriramo 20. veleslalom Združenja slovenskih poklicnih gasilcev, ki bo 4. marca 2020, na Krvavcu. Vabljeni k ogledu tega družabnega dogodka!


Dnevi “Zaščita in reševanje”, v organizaciji URSZR

“V živo na FB”, s sejemskega prostora v Postojni – ekipa Tehnologika, – prisrčni pozdravi!


Dan odprtih vrat – Tehnologika

V prijetnem okolju in sončnem vremenu, na sotočju Ljubljanice in Save, smo v soboto skupaj z inštruktorji proizvajalca Pavliš&Hartmann, prikazali zmogljivosti muljnih in plovnih črpalk P&H. Hkrati je bilo izvedeno praktično usposabljanje za uporabnike. Prikazali smo alu. reševalni čoln Barro, izdelan po DIN/EU standardu in nekaj druge opreme. Gostišče pri Peclju je poskrbelo za celotno podporo (kranjske so bile zelo okusne, pijača ohlajena…), vsak udeleženec je dobil tudi posebno darilo podjetja Cyalume (varnostne svetl. palice). Izžrebanec nagradne igre je bilo PGD Vrhtrebnje. Dogodek ponovimo drugo leto!